Jelenleg itt van: Egyek > Események

Ministráns foci bajnokság
2016. július 6.

Az Európa Bajnokság népszerűségén is felbuzdulva, no meg azért, hogy más oltárszolgákkal együtt lehessünk, július 6-án szerdán felkerekedtek az egyeki ministránsok, hogy részt vegyenek azon a foci bajnokságon, amelynek Geszteréd adott otthont Kiss Zsolt Attila atya meghívásának eleget téve.

A bajnokságon a helyi geszterédi fiúk, Újfehértó ministánsai és az egyeki Szent József Plébánia csapata mérte össze tudását a pályán. Mindhárom közösség plébánosa is részt vett a találkozón, bátorítva fiait a kitartó és sportszerű mérkőzésre. Kitűnő időjárás, a helyiek vendégszeretete és lelkes szurkológárda tette még emlékezetesebbé ezt a napot. A körmérkőzések után finom ebéddel vártak bennünket vendéglátóink, majd csocsó, ping-pong, íjászat és társasjáték volt terítéken, mindenki megtalálva a neki szimpatikus kikapcsolódást. Lehetőségünk volt a helyi templom megtekintésére is; Kiss Zsolt Attila plébános úr mutatta be a geszterédi Isten-házát. A napot szentmisével zártuk, hálát adva a sikeres és vidám napért, Istennek is megköszönve a találkozás lehetőségét.

A mérkőzések végeredményei:

Újfehértó-Geszteréd: 9-8
Geszteréd-Egyek: 9-8
Egyek-Újfehértó: 14-11

Összesítésben tehát az egyeki ministránsok végeztek az első helye, a második helyet pedig Geszteréd és Újfehértó szerezte meg.
A sikeres napon felbuzdulva szeretnénk ősszel is találkozni és rendszeres találkozással erősíteni a „szakmai” kapcsolatot.

[ képek ]

projekt támogatás

© 2010–2015. Egyeki Római Katolikus Plébánia - Minden jog fenntartva. Készítette: www.it.stoni.hu
Valid XHTML page